Over ons

Op het gebied van zonne-energie is Industria Nederland een ervaren en betrouwbare dienstverlener. We installeren zonnepanelen op zowel woningen als bedrijfspanden. Niet alleen ons deskundige advies maakt het mogelijk om eenvoudig keuzes te maken. We hebben een overzichtelijke en transparante werkwijze, waarbij u in slechts vier stappen een offerte samenstelt.

Als u akkoord gaat met een offerte, installeren wij de zonnepanelen binnen drie weken. We leveren producten met een bewezen staat van dienst, afkomstig van bekende leveranciers. Daarbij letten we altijd op de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Panelen hebben we van bijvoorbeeld LG, Panasonic en JA SOLAR. Ons gecertificeerde personeel werkt volgens de NEN1010 richtlijnen en verricht elke installatie op vakkundige wijze.

Ons doel is om de overgang naar duurzame energie te versnellen. Dit willen we doen door zoveel mogelijk huishoudens en bedrijven te helpen met het installeren van zonnepanelen. We zijn aardig op weg, want inmiddels hebben we al ruim 500 installaties verzorgd in Nederland. Om het nog aantrekkelijker te maken voor u, zorgen we ervoor dat uw investering zo snel mogelijk terug te verdienen is.

Waar wacht u nog op?