Offerte aanvragen

Zonnepanelen laten installeren in vier stappen

Zonnepanelen laten installeren? Industria maakt het makkelijk. In slechts vier stappen stelt u uw eigen pakket samen en ontvangt u een offerte. Tevreden? Dan komen wij uw zonnepanelen binnen drie weken installeren. Ontdek hieronder ons stappenplan en ga zelf gelijk aan de slag!

Vragen? Bel of Whatsapp 06 – 82 19 43 64!

Bekijk hier ons productaanbod!


Stap 1: de juiste zonnepanelen laten installeren

U heeft de keuze uit een ruim aanbod van hoogwaardige zonnepanelen. Bij het samenstellen van ons assortiment hebben we gelet op een aantal factoren. Natuurlijk kiezen we alleen voor hoge kwaliteit, want u wilt ongetwijfeld hoogwaardige zonnepanelen laten installeren. Daarnaast hebben we panelen met gunstige garantievoorwaarden en hebben we gelet op de uitstraling van de panelen.

Niet onbelangrijk: het prijskaartje. Alle panelen hebben een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Is er een specifiek of speciaal model dat u zoekt? Grote kans dat we het kunnen leveren. Neem hiervoor gerust contact op. We hebben ervaring met het installeren van alle zonnepanelen uit het aanbod en komen dus nooit voor vervelende verrassingen te staan.

Bekijk hier ons productaanbod!

Stap 2: een omvormer selecteren

Alleen zonnepanelen laten installeren is niet genoeg. De juiste omvormer is nodig om de energie om te zetten in bruikbare stroom. Ten eerste is er het merk Solar Edge, dat bruikbaar is in drie situaties: wanneer u last heeft van schaduw, als u panelen op meerdere dakvlakken laat plaatsen en als de panelen onder verschillende hellingshoeken gemonteerd worden

Als dit het geval is, kunt u ook kiezen voor Enphase. Elk paneel krijgt dan een eigen micro-omvormer, die direct ter plaatse gelijkstroom omzet naar wisselstroom. Groot pluspunt van Enphase is dat het extreem brandveilig is. Tot slot is er nog Growatt. Dit merk is ideaal als alle zonnepanelen onder dezelfde hellingshoek op één dakvlak staan, vaak op platte daken. Zowel bij Enphase als Solar Edge is het mogelijk om de prestaties van elk individueel paneel in een app af te lezen. Bij Growatt gaat het per rij van bijvoorbeeld vijf panelen.

Bekijk hier ons productaanbod!

Stap 3: het type dak bepaalt het installatiesysteem

Hoe ziet uw dak eruit? Dit is van belang voor ons wanneer u zonnepanelen laat installeren. Afhankelijk van het type dak kiezen we een montagesysteem. Van der Valk Solar passen we toe op schuine daken, op platte daken gebruiken we Esdec Flat Fix Fusion. Het materiaal van van der Valk is uiterst solide, betrouwbaar en efficiënt. Esdec Flat Fix Fusion is ijzersterk, heeft een fraaie uitstraling en uitstekende ballast-eigenschappen. Leuk om te weten: beide merken hebben vele jaren ervaring en zijn afkomstig uit eigen land.

Bekijk hier ons productaanbod!

Stap 4: offerte om zonnepanelen te laten installeren

Op basis van het type paneel, uw dak en de omvormer kunnen krijgt u een scherpe offerte. Tevreden? Dan kunnen wij binnen drie weken uw zonnepanelen monteren. Op de dag van de installatie zal het systeem direct functioneren. U maakt dan zelf groene stroom en uw energierekening gaat omlaag.

Ja, we snappen wel dat steeds meer Nederlanders de stap naar zonnepanelen zetten. Industria Nederland maakt het makkelijk voor u, met een heldere en snelle werkwijze. Al ruim 500 Nederlanders hebben zonnepanelen laten installeren door ons.
Wacht niet langer en vraag nu vrijblijvend uw offerte aan!

Bekijk hier ons productaanbod!